За нас

За компанията

Фирма Дейли Консулт БГ „ПЪТНА СИГНАЛИЗАЦИЯ“ е регистрирана през 2012г. в град Варна.

Основната дейност на фирмата и услугите, които предлагаме, са съсредоточени в производство доставка и монтаж на продукти от пътната сигнализация и безопасност,средства за временна организация на движение, извършване монтаж на пътни знаци, метални парапети, легнали полицаи,пътна маркировка на паркинги.

Ние се отличаваме със своя ориентиран към клиента подход. Нашите служители имат отлични познания относно продуктите и могат да ви предложат най-подходящото решение съгласно вашите нужди.

Основна дейност

43783944_xxl

Основната дейност на фирмата и услугите, които предлагаме, са съсредоточени в продажбата и производството на продукти за пътната сигнализация и средства за временна организация на движение, извършване монтаж на пътни знаци, метални парапети, легнали полицаи, маркировка на паркинги.

Мисия

trafficdaily-services-home-page

Фирма Дейли Консулт Бг е регистрирана през 2012г. в град Варна. Ние се отличаваме със своя ориентиран към клиента подход. Нашите служители имат отлични познания относно продуктите и могат да ви предложат най- подходящото решение съгласно вашите нужди.

Нашите услуги