За компанията

За компанията

Дейли Консулт БГ ЕООД е основана през 2013г. от млад, предприемчив, мотивиран за успех и отговорен екип. През следващите години разширявахме постепенно дейностите, гамата от продукти и услугите, които предлагаме. Преместихме производството в нова база, осигурихме най-качествени и сигурни машини и изградихме собствено виждане за работа с клиенти в най-важната посока - ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА.
Визията, която ни мотивира за успех е направим градската среда и пътната мрежа в страната безопасни за обществеността, да съдействаме чрез обучения за по-доброто бъдеще на нашите деца.
Мисията ни е да доставяме на нашите клиенти ефективни и комплексни решения за проектиране и изпълнение на продукти за пътна сигнализация.

Нашите продукти и услуги

trafficdaily-services-home-page

Основната ни дейност и услугите, които предлагаме, са съсредоточени в производство, доставка и монтаж на продукти за пътна сигнализация и безопасност. Това включва:
Пътни знаци и табели по БДС 1517-2006,
Средства за временна организация и безопасност на движението при извършване на строително монтажни работи по пътищата,
Предпазни метални парапети, мантинели, стоманени предпазни огради(СПО).
Полагането на ПЪТНА МАРКИРОВКА е дейност, която ни предизвиква да търсим нови решения и освен стандартните варианти, работим с висококачествени бои- термопластична, акрилатна, епоксидна, двукомпонентна структурна, студен шприц пластик.
Предлагаме маркировка и всички необходими продукти за пътна безопасност за летища, сигнализация за тунели, светофарни уредби.

За да могат децата ни да познават пътните знаци и маркировка, разработваме и изпълняваме проекти за обучение в реална среда на игрища и площадки за детски градини, училища и общински центрове.

От 2021 разполагаме и с широкоформатни принтери, което ни прави конкурентни в изработката на всякакви табели, стикери, рекламни материали.

DAILY CONSULT BG LTD RC2021-1